Cookie Policy / Integritetspolicy

Vi er: https://jubileumsur.se

Cookiepolicy

Denna cookiepolicy förklarar vad cookies är och hur vi använder dem, vilka typer av cookies vi använder, dvs den information vi samlar in med hjälp av cookies och hur den informationen används, och hur man kontrollerar cookie-preferenserna. För ytterligare information om hur vi använder, lagrar och skyddar dina personuppgifter, se vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra eller återkalla ditt samtycke från Cookie-deklarationen på vår webbplatsLäs mer om vilka vi är, hur du kan kontakta oss och hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.Ditt samtycke gäller för följande domäner: jubileumsur.se

Vad är cookies?

Cookies är små textfiler som används för att lagra små bitar av information. De lagras på din enhet när webbplatsen laddas i din webbläsare. Dessa cookies hjälper oss att få webbplatsen att fungera korrekt, göra den säkrare, ge en bättre användarupplevelse och förstå hur webbplatsen fungerar och att analysera vad som fungerar och var den behöver förbättras.

Hur använder vi cookies?

Som de flesta onlinetjänsterna använder vår webbplats cookies från första part och tredje part för flera ändamål. Förstapartscookies är oftast nödvändiga för att webbplatsen ska fungera på rätt sätt, och de samlar inte in någon av dina personligt identifierbara data.

Tredjepartscookies som används på vår webbplats är främst till för att förstå hur webbplatsen fungerar, hur du interagerar med vår webbplats, för att hålla våra tjänster säkra, tillhandahålla annonser som är relevanta för dig och allt som allt ge dig en bättre och förbättrad användarupplevelse och hjälpa till att påskynda din framtida interaktion med vår webbplats.

Vilka typer av cookies använder vi?

Viktigt: Vissa cookies är viktiga för att du ska kunna uppleva den fulla funktionaliteten på vår webbplats. De tillåter oss att underhålla användarsessioner och förhindra alla säkerhetshot. De samlar inte in eller lagrar någon personlig information. Till exempel tillåter dessa cookies dig att logga in på ditt konto och lägga till produkter i din varukorg och betala säkert.Statistik: Dessa cookies lagrar information som antalet besökare på webbplatsen, antalet unika besökare, vilka sidor på webbplatsen som har besökts, källan till besöket, etc. Dessa data hjälper oss att förstå och analysera hur bra webbplatsen presterar och där det behöver förbättras.

Marknadsföring: Vår webbplats visar annonser. Dessa cookies används för att anpassa annonserna som vi visar för dig så att de är meningsfulla för dig. Dessa cookies hjälper oss också att hålla reda på effektiviteten i dessa annonskampanjer.

Informationen som lagras i dessa cookies kan också användas av tredje parts annonsleverantörer för att visa dig annonser på andra webbplatser i webbläsaren.

Funktionell: Dessa är cookies som hjälper vissa icke-nödvändiga funktioner på vår webbplats. Dessa funktioner inkluderar att bädda in innehåll som videor eller dela innehåll på webbplatsen på sociala medieplattformar.

Preferenser: Dessa cookies hjälper oss att lagra dina inställningar och surfpreferenser som språkinställningar så att du får en bättre och effektiv upplevelse vid framtida besök på webbplatsen.

The below list details the cookies used in our website.

COOKIEBESKRIVNING
cookielawinfo-checkbox-analyticsDenna cookie ställs in av GDPR Cookie Consent-plugin. Cookien används för att lagra användarens samtycke för cookies i kategorin ”Analytics”.
cookielawinfo-checkbox-functionalCookien sätts av GDPR-cookie-samtycke för att registrera användarens samtycke för cookies i kategorin ”Funktionell”.
cookielawinfo-checkbox-necessaryDenna cookie ställs in av GDPR Cookie Consent-plugin. Kakorna används för att lagra användarens samtycke för cookies i kategorin ”Nödvändigt”.
cookielawinfo-checkbox-othersDenna cookie ställs in av GDPR Cookie Consent-plugin. Cookien används för att lagra användarens samtycke för cookies i kategorin ”Övrigt”.
cookielawinfo-checkbox-performanceDenna cookie ställs in av GDPR Cookie Consent-plugin. Cookien används för att lagra användarens samtycke för cookies i kategorin ”Prestera”.
viewed_cookie_policyCookien ställs in av GDPR Cookie Consent-plugin och används för att lagra om användaren har samtyckt till användningen av cookies eller inte. Den lagrar inga personuppgifter.

Hur kan jag kontrollera cookie-preferenserna?

Om du skulle besluta dig för att ändra dina inställningar senare under din surfsession, kan du klicka på fliken “Sekretess- och cookiepolicy” på skärmen. Detta kommer att visa samtyckesmeddelandet igen så att du kan ändra dina inställningar eller dra tillbaka ditt samtycke helt.Utöver detta erbjuder olika webbläsare olika metoder för att blockera och radera cookies som används av webbplatser. Du kan ändra inställningarna i din webbläsare för att blockera/radera cookies. För att ta reda på mer om hur du hanterar och raderar cookies, besök wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

I denna policy vill vi informera dig om vilken typ, omfattning och i vilket syfte vi samlar in personuppgifter och använder den information som du lämnar när du använder vår hemsida eller kontaktar oss via e-post.

Ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter är jubileumsur.se.

Behandling av personuppgifter

Personuppgifter är all information som avser en identifierad eller identifierbar fysisk person, som till exempel, namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft inom EU i maj 2018.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

jubileumsur.se behandlar dina personuppgifter när du anmäler dig till en utbildning eller konferens, beställer publikationer från webbshopen, anmäler dig till vår prenumerationstjänst för nyhetsbrev, deltar i undersökningar, lämnar uppgifter eller söker kontakt med oss för rådgivning eller i annat ärende via hemsidan eller e-post.

För vilket syfte samlas personuppgifterna?

Din personliga information används endast för de ändamål som beskrivs i denna integritetspolicy. 

  • Behandling av personuppgifter i samband med kurs, utbildning och konferens. Vid anmälan till jubileumsur.se kursverksamhet och konferenser samlar vi in och behandlar personuppgifter; namn, e-post, företag samt företagets adress. Laglig grund: Fullgörande av avtal.
  • Uppgifter om särskild kost samlas in. Det görs för att säkerställa en så bra upplevelse som möjligt. Uppgifterna kopplade till person delas inte med någon utomstående och raderas efter avslutad utbildning eller konferens. Laglig grund: Samtycke.
  • Behandling av personuppgifter i samband med beställning i webbshopen. Vid beställning av trycksaker krävs uppgift om namn, e-post, företag och företagets adress för att säkerställa korrekt leverans samt som underlag för fakturering. Laglig grund: Fullgörande av avtal.
  • Behandling av personuppgifter i samband med statistikinsamling. Vid insamling av statistikuppgifter finns behov av namn på uppgiftslämnare för att vid behov kunna ställa uppföljande frågor. Laglig grund: Intresseavvägning.
  • Behandling av personuppgifter i samband med rådgivning. I samband med rådgivning finns behov av namn och kontaktuppgifter till frågeställaren för att kunna besvara ärendet. jubileumsur.se arbetar aktivt för att minimera ytterligare personuppgifter i samband med rådgivning samt också för att förhindra spridning av informationen. Laglig grund: Fullgörande av avtal.
  • Information från jubileumsur.se. Dina personuppgifter kan komma att användas för att informera om kommande utbildningar och konferenser eller om nya trycksaker. Du kan när som helst meddela oss på e-mail att du inte önskar få mer information. Laglig grund: Intresseavvägning.

Hur länge sparas personuppgifterna?

Vi lagrar dina personuppgifter så länge som tillhandahållandet av våra tjänster kräver det, dvs. så länge som det är nödvändigt för ändamålet med behandlingen, eller om ytterligare lagring krävs för fullgörande av företagets rättsliga förpliktelser.

Överföring av personuppgifter

Utlämning av personuppgifter som du lämnar till oss genom att fylla i kontaktformulär, e-post eller via muntlig kontakt med oss kommer endast att överföras till tredje part, i den utsträckning som krävs för att uppfylla avtalet.

Användning av personuppgiftsbiträde

I de fall det är nödvändigt för jubileumsur.se att använda personuppgiftsbiträde överförs endast dina personuppgifter för ändamål som är förenliga med de ändamål för vilka jubileumsur.se har samlat in uppgifterna.

Dina rättigheter

Du har rätt att få information om de personuppgifter som finns lagrade hos oss om dig. Du har vidare rätt att få tillgång till personuppgifterna. Dessutom kan du begära korrigering av felaktiga uppgifter, begränsning av uppgifter eller i vissa fall radering av dina personuppgifter. Du har även rätt att klaga till Datainspektionen som är tillsynsmyndighet.

Vad gäller den behandling som grundar sig på en avtalsrelation mellan oss eller på ditt samtycke har du rätt att begära att få uppgifter som du själv har lämnat till oss överförda till en annan personuppgiftsansvarig (dataportabilitet).

Du kan alltid kontakta oss för att få hjälp eller information om dina rättigheter.

Ändring av integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra vår integritetspolicy. Giltighetsdatum för denna integritetspolicy finns i början av texten.